Τρίτη 28 Μαΐου 2013

4 μήνες αγώνα φώτο & video

Μεγάλη γιορτή με το συμπλήρωμα 4 μηνών ασταμάτητου αγώνα έγινε στα διόδια, από την Επιτροπή, που παρά την απαξιωτική στάση κάποιων ανευθυνουπεύθυνων παραγόντων, κρατά αναμμένη τη φλόγα του αγώνα για την κατάργηση των διοδίων. Στους αχαρακτήριστους χαρακτηρισμούς ορισμένων καθημερινά η ζωή, δίνει την απάντησή της και σύντομα θα την δώσει και ολοκληρωμένη.
Η Επιτροπή Πολιτών για την Κατάργηση των Διοδίων Αιγινίου, διοργάνωσε γλέντι στον χώρο των διοδίων χωρίς "τσόντες" και σκοπιμότητες. Μαζεύτηκε πολύς κόσμος, πάνω από εκατόν ένα και μισό άτομα συμμετείχαν (101+1/2).
Ενθουσιασμός, συμμετοχή, καθώς όλα έγιναν εθελοντικά χωρίς σπόνσορες και επιχορηγήσεις, σε πνεύμα ενότητας και αλληλεγγύης. Μπριζόλες, λουκάνικα, πανσέτες πίτες, γλυκά, ποτά και η τούρτα με το αυτοσχέδιο τραγουδάκι: "Να ζήσεις Αιγαίον και χρόνια πολλά διόδια να φτιάχνεις να βγάζεις λεφτά..." Η επόμενη εκδήλωση θα γίνει μεθαύριο με προβολή ταινίας (όχι "τσόντα"). Σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο και ο δήμαρχος έλαμψαν δια της απουσίας τους.

======


















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου